Sigortajans

Sektörel Sigorta Günlüğü “200′den fazla kaynaktan derlenmektedir”
Takip et!

Ergoİsviçre’nin Tam Devri İçin Onay Geldi

Kasım10

12 Eylül’de bildirdiğimiz Ergoİsviçre’nin kalan %25 hissesinin Avrupa Holding‘den Ergo Grubu‘na devri ile ilgili süreç tamamlanmak üzere. Rekabet kurulu, devir işlemlerinin rekabetin önemli ölçüde azaltılması sonucunu doğurmayacağına karar vererek, son hisse devrine de izin verdi.

Şimdi gözler Ergoİsviçre‘de. Üst yönetimde bazı değişiklikler bekleniyor. Çeşitli isimler telaffuz ediliyor. Spekülasyon yaratmamak adına, henüz gerçekleşmemiş değişiklikleri herzaman olduğu gibi bildirmiyoruz. Hep beraber gelişmelere şahit olacağız.

Etiketler: ,

“Ergoİsviçre’nin Tam Devri İçin Onay Geldi”

1 Yorum
  1. 18 Kasım 2008 saat 5:54 pm ERGOİSVİÇRE Sigorta?nın Devir İşleri Tamamlandı | Sigortajans diyor ki:

    [...] Müsteşarlığı’nın onayına sunulan ve onaylanan devir süreci tamamlandı ve Ergoİsviçre‘nin kalan %25 hissesi de Avrupa [...]

E-posta gizli kalacak.

Website örneği

Yorumunuz: